miercuri, 3 iulie 2013

Cabine de dus 80x80

Cabine de dus 80x80 preturi ieftine cu livrare in toată țara direct din stoc! Livrarea se face în 24 de pe de la comanda.
Cabinele de dus au incluse: cădită joasă din fibra de sticla, suport metalic aferent caditei, scurgere cu sistemul pop up de deschidere a ventilului, usi sticlă securizată cu role duble in partea superioara si role simple in partea de jos, pereți laterali tot din sticlă, cadru aluminiu eloxat si garnituri pentru etanșeitate.
Montaj usor fara a fi nevoie de firma specializata. Nu mai este necesar nici un alt accesoriu pentru a fi montata, vine complet utilata.
Rolele de la usi sunt cu rulmenti nu doar plastic!
Sticla este mata la exterior si clara la interior pentru a se curata foarte usor.
Dimensiuni totale exterioare cu tot cu cadita 80 x 80 x 194 cm
Cadita are 13 cm inaltime.
Cabine de dus 80x80 cu transport Gratuit
Sticla securizata de 4 mm grosime, acesta sticla daca se sparge se transforma in mii de bucatale ce nu ranesc.
Structura din aluminiu eloxat este ideala pentru spatii cu umidate mare precum baile datorita faptului ca nu rugineste. Totodata confera si o stabilitate foarte buna impreuna cu suportul metalic de la cadita. Acest suport va azuta sa pozitionati cabina pe orice suprafata intro pozitie dorita de preferat in boloboc pentru a se incadra cat mai bine spatiului dat. Astfel nu mai este necesar pat de beton sau sapa ca ajunge sa fie destul de scump in ziua de azi dar care necesita si un meserias priceput si nu in ultimul rand o foarte mare mizerie.
Cabina este prevazuta cu role duble sus ce ofera o stabilitate foarte buna usilor atat cand sunt inchise si deschise dar si cand stau pe loc. Aceste role dispun de rulmenti capsati pentru a nu intra umezeala sau mizerie, rulmentul este cea mai buna solutie pentru sistemele de glisare. Si rolele de jos dispun de acelasi sistem.
Inchiderea etansa este asigurata de garnitura siliconica magnetica ce se monteaza pe cele doua usi, de retinut ca acesta trebuie montatat cu un dreptar pentru a fi perfect dreapta, montata cu mana o sa abtineti zone curbe si usile nu se vor inchide perfct etans. In partea cealalta a usilor care ramane in interiorul cabinei sunt prevazute aripioare siliconice ce impiedica iesirea apei din cabina pe langa peretele de sticla ce margineste usile.
Sistemul pop-up de scugere include ventil automat ce se poate deschide sau inchide la simpla apasare cu piciorul, in acest fel nu mai este nevoie sa cautati mereu dopul sau sa va aplecati pentru al pune sau al scoate, pentru persoanle mai in varsta acest sistem este ideal.


Dimensiunea de 80 cm x 80 cm este cea mai idicata pentru baile din Romania unde spatiul este in general mic si trebuie sa avem mereu in vedere daca cabina intra sau nu. Totodata nu recomandam cabine de dus cu hidromasaj de 80x80 din cauza faptului ca locul ramas la interior este foarte mic din cauza accesoriilor care sunt incluse la acest tip de cabina.
Am introdus la modelele noastre transport gratuit in peste 5500 de localitati printre care: Bucuresti, Oradea, Arad, Timioara, Resita, Drobeta Turnu Severin, Deva, Cluj-Napoca, Zalau, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Iasi, Târgu Mures, Vaslui, Miercurea Ciuc, Brasov, Bacau, Alba Iulia, Sfântul Gheorghe, Sibiu, Focsani, Galasi, Râmnicu Vâlcea, Târgoviste, Buzau, Braila, Tulcea, Târgu Jiu, Craiova, Slatina, Pitesti, Alexandria, Ploiesti, Slobozia, Calarasi, Giurgiu, Constanta, Mangalia.
Astfel de oriune ai fi in numai 24 de ore poti sa ai cabine de dus 80x80. 



2 comentarii:

  1. Interesant! Asi vrea sa vad mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un articol care m-a ajutat foarte mut cand a trebuit sa cumpar o cabina de dus! Nu stiu unde mai gasesti atatea informatii pe internet!

    RăspundețiȘtergere